OPERATOR PRODHIMI

Tirane, January 26, 2021
APLIKO taNI

DIMENSIONme një eksperiencë disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara përcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale.

Për një kompani të madhe në fushën e prodhimit dhe tregtimit të produkteve industriale, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant: OPERATOR PRODHIMI

Detyrat & Pergjegjesite

  • Realizon detyra të cilat lidhen me procesin e prodhimit
  • Kujdeset për mbarëvajtjen e punës gjatë procesit të prodhimit;
  • Kujdeset për mbarëvajtjen e makinerive gjatë kohës që realizohet prodhimi.

Kualifikimet & Aftesite

  • Edukimi: Të jetë diplomuar në një nga degët e Inxhinierisë
  • Eksperienca: Minimumi 1 vit pune në industri prodhimi
  • Aftesi:Aftësi shumë të mira kompjuterike;Preferohen kandidatë me moshë 25-35 vjec

Mënyra e Aplikimit:

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni

Ju Mirepresim

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

KAtegori

Financiere

Grafik Designer

Hr-Manager

Arkitekt/e

Java Back End Developer

Agjent Forex

Agjent Shitje

Marketing