MENAXHER SHITJE(Real Estate)

Tirane,January 22, 2021
APLIKO taNI

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë disa vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

Për një grup të suksesshme në tregun vendas, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant: MENAXHER SHTJESH (Real Estate)

Detyrat & Pergjegjesite

 • Realizon prezantimet e pronave nen varesine e kompanise tek klientet e rinj.
 • Kontrollon procesin e shitjes dhe ecurinë e agjentëve të shitjeve;
 • Miremban rrjetin e klienteve ekzistues;
 • Zhvillon takime B2B per te prezantuar sherbimet e kompanise;
 • etj

Kualifikimet & Aftesite

 • Edukimi: Diplomë ne Administrim Biznesi, Menaxhim. Te avantazhuar kandidatet me profil Arkitekti
 • Eksperienca:2 vite eksperiencë në fushën e menaxhimit dhe të shitjeve ne agjensi Real Estate.
 • Aftesi:Aftësi shumë të mira në shitje;Të jetë i motivuar dhe ambicioz për të arritur rezultate;Të ketë aftësi të mira komunikuese, prezantuese.

Ofrohet:

 • Page baze e kenaqshme dhe perqindje mbi shitjet

 • Kushte shume te mira pune. Ambient komod dhe miqesor.

 • Puna ne zyre (jo ne terren)

Mënyra e Aplikimit:

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni

Ju Mirepresim

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

KAtegori

Financiere

Grafik Designer

Hr-Manager

Arkitekt/e

Java Back End Developer

Agjent Forex

Agjent Shitje

Marketing