MENAXHER SHITJE

Tirane,January 26, 2021
APLIKO taNI

DIMENSION me një eksperiencë disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara përcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale.

Për një grup të suksesshëm në tregun vendas, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant: MENAXHER SHITJE

Detyrat & Pergjegjesite

  • Koordinon dhe kontrollon procesin e shitjes në pikat e shumicës të kompanisë;
  • Kontrollon procesin e shitjes dhe ecurinë e agjentëve të shitjeve;
  • Përgjegjës për bashkërendimin me studiot projektuese gjatë gjithë marrëdhenies për finalizimin e detyrave;
  • Arritja e objektivave të përcaktuara nga departamenti i shitjeve.
  • etj

Kualifikimet & Aftesite

  • Edukimi: Diplomë Bachelor.
  • Eksperienca: 2 vite eksperiencë në fushën e menaxhimit dhe të shitjeve.
  • Aftesi: Aftësi shumë të mira në shitje;Të jetë i motivuar dhe ambicioz për të arritur rezultate;Të ketë aftësi të mira komunikuese.

Mënyra e Aplikimit:

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni

Ju Mirepresim

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

KAtegori

Financiere

Grafik Designer

Hr-Manager

Arkitekt/e

Java Back End Developer

Agjent Forex

Agjent Shitje

Marketing