MANAGER MARKETINGU

APLIKO taNI

MANAGER MARKETINGU

APLIKO taNI

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë disa vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

Për një kompani të suksesshme në fushën e retail, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant: MENAXHER MARKETINGU

Detyrat & Pergjegjesite

  • Koncepton dhe ndërton strategjinë e marketingut të kompanisë;

  • Kujdeset për standardizimin dhe përmirësimin e materialeve te punes;

  • Propozon alternativa, ide apo mënyra promovimi duke sjellë praktikat më të mira per t’i siguruar vizibilitetin e duhur kompanise


Kualifikimet & Aftesite

  • Edukimi: Diplomuar ne degen Marketing.
  • Eksperienca: 2 vite eksperiencë në fushën e marketingut. Te avantazhuar kandidatet qe kane eskperience ne retail.
  • Aftësi: Të jetë i motivuar dhe ambicioz për të arritur rezultate; Të ketë aftësi të mira komunikuese, prezantuese dhe organizative.

Mënyra e Aplikimit:

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni

Ju Mirepresim

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

KAtegori

Financiere

Grafik Designer

Hr-Manager

Arkitekt/e

Java Back End Developer

Agjent Forex

Agjent Shitje

Marketing