KONSULENT/E SHITJESH (SHOWROOM)

Tirane, January 26, 2021
APLIKO taNI

DIMENSION eshtë një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore. Eksperienca 15 vjeçare e stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore është një potencial në shërbim të kompanive & individëve me qëllim përmirësimin & konsolidimin e vlerave dhe standarteve profesionale të tregut të punës dhe zhvillimit në vend.

Në emër të një grupi të suksesshëm, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin:KONSULENT/E SHITJESH(SHOWROOM)

Detyrat & Pergjegjesite

  • Prezanton klientelen me kompanine dhe produktet qe ajo tregton
  • Ndjek procesin e shitjes dhe i orienton klientet drejt zgjidhjeve me te mira
  • Raporton tek menaxheri perkates mbi ecurine e shitjeve
  • Realizon detyra te tjera te cilat kane lidhje me procesin e shitjes

Kualifikimet & Aftesite

  • Edukimi: Arsim i Mesem ose i Larte
  • Eksperienca Eksperiencat me shitjet perbejne avantazh
  • Aftesi:Te kete aftesi shume te mira per te punuar ne grup.Aftësi shumë të mira komunikimi

Mënyra e Aplikimit:

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni

Ju Mirepresim

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

KAtegori

Financiere

Grafik Designer

Hr-Manager

Arkitekt/e

Java Back End Developer

Agjent Forex

Agjent Shitje

Marketing