INXHINIERI ELEKTRIKE

Tirane, January 22, 2021
APLIKO taNI

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë disa vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

Për një kompani të madhe në fushën e investimeve, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant: INXHINIER ELEKTRIK

Kualifikimet & Aftesite

  • Edukimi: Diplomë Universitare në Inxhinieri Elektrike
  • Eksperienca: Minimalisht 2 vite experience pune si drejtues punimesh ose zbatues në punime me objekte N/ST 110/20 (ose me lartë).E preferueshme kandidatë me eksperiencë në institucione shtetërore OSHEE/OST
  • Aftesi:Të ketë aftësi të mira komunikimi.Të ketë aftësi shumë të mira të drejtuese, inspektuese etj

Mënyra e Aplikimit:

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni

Ju Mirepresim

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

KAtegori

Financiere

Grafik Designer

Hr-Manager

Arkitekt/e

Java Back End Developer

Agjent Forex

Agjent Shitje

Marketing