EKONOMISTE

APLIKO taNI

EKONOMISTE

APLIKO taNI

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë disa vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

Për një kompani ndërtimi të suksesshme në tregun vendas, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:: EKONOMISTE

Detyrat & Pergjegjesite

 • Rregjistrimi i faturave mujore te blerjeve dhe shitjeve,

 • Rregjistrimi i situacioneve mujore te punimeve,

 • Ndjekja dhe rregjistrimet e veprimeve ne lidhje me bankat  dhe me arken,

 • Veprimet me zyren e punes dhe me zyrat e tjera ( Bashki, Tatime etj).

 • Rregjistrimi i kontratave,

 • Mbajtja dhe rakordimet  e kartelave finaciare me klientet,

 • Mbajtja dhe rakordimet  e kartelave finaciare me furnitoret,

 • Rakordimi mujor i kartelave te shitjeve dhe te blerjeve

Kualifikimet & Aftesite

 • Edukimi: Të ketë përfunduar Arsimin e Lartë. Diplomë në Biznes ose Financë
 • Eksperienca: Jo me pak se 3 vjet. Te avantazhuar kandidatet qe kane eksperience pune ne shoqeri me aktivitet ndertimi.
 • Aftësi:Te jete perdoruese e mire e PC, paketes Office, si dhe programin financiar (Financa 5 )Te jete njohese e mire e gjuhen angleze.Te jete e  afte te punoje ne ekip.

 

Mënyra e Aplikimit:

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni

Ju Mirepresim

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

KAtegori

Financiere

Grafik Designer

Hr-Manager

Arkitekt/e

Java Back End Developer

Agjent Forex

Agjent Shitje

Marketing