DREJTOR QENDRE TREGTARE

APLIKO taNI

DREJTOR QENDRE TREGTARE

APLIKO taNI
DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë disa vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

Për një grup të suksesshëm tregtar, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant: DREJTOR QENDRE TREGTARE

Detyrat & Pergjegjesite

 • Pergjegjes per te gjithe mbarevajtjen e qendres.
 • Pergjegjes per administraten e Groupit dhe per te gjithe shoqerite tregtare te grupit
 • Menaxhon dhe bashkepunon me menaxheret e seciles shoqeri.
 • Pergjegjes per strategjine e tregut.
 • Realizon analize tregu, bashkepunime Leasing, Strategji marketingu etj
 • Analizon oferta dhe bashkepunime te mundshme

Kualifikimet & Aftesite

 • Edukimi: Diplomë të shkollës së larte.
 • Eksperienca: Preferohet të paktën 5 vite eksperiencë pune ne role drejtuese ne shoqeri tregtare ose grup shoqerish
 • Aftësi:
  – Të ketë njohuri shumë te mira të gjuhës Angleze.
  – Të ketë aftësi shumë të mira organizuese dhe të jetë i aftë të punojë në afate të përcaktuara kohore.
  – Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi

Mënyra e Aplikimit:

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni

Ju Mirepresim

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

KAtegori

Financiere

Grafik Designer

Hr-Manager

Arkitekt/e

Java Back End Developer

Agjent Forex

Agjent Shitje

Marketing