CALL MONITORING SPECIALIST GJERMANISHT

CALL MONITORING SPECIALIST GJERMANISHT

CALL MONITORING SPECIALIST (Gjermanisht)

APLIKO taNI

CALL MONITORING SPECIALIST (Gjermanisht)

APLIKO TANI
DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë disa vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

Për një kompani ndërtimi të suksesshme në tregun vendas, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:: CALL MONITORING SPECIALIST
(Gjermanisht)

 

Detyrat & Pergjegjesite

 • Monitoron dhe analizon saktësinë e informacionit që përcillet tek klienti
 • Sigurohet për cilësinë e shërbimit që ofrohet ndaj klientit
 • Regjistron në sistem pasaktësitë e operatorëve gjatë përcjelljes së informacionit
 • Monitoron kohën e punës dhe performancën e operatorëve

Kualifikimet & Aftesite

 • Edukimi: Diplomë Bachelor
 • Eksperienca: Preferohet eksperiencë në shërbim klienti.
 • Aftësi:Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze (e detyrueshme).
  Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës Gjermanisht.
  Të ketë aftësi të mira komunikuese.


 

Ofrohet:

 • Page baze e kenaqshme
 • Kushte shume te mira pune.
 • Ambient komod dhe miqesor.

Mënyra e Aplikimit:

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni

Ju Mirepresim

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

Apliko

Financiere

Grafik Designer

Hr-Manager

Arkitekt/e

Java Back End Developer

Agjent Forex

Agjent Shitje

Marketing

CALL MONITORING SPECIALIST SPANJISHT

CALL MONITORING SPECIALIST SPANJISHT

CALL MONITORING SPECIALIST (Spanjisht)

APLIKO taNI

CALL MONITORING SPECIALIST (Spanjisht)

APLIKO TANI
DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë disa vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

Për një kompani ndërtimi të suksesshme në tregun vendas, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:: CALL MONITORING SPECIALIST
(Spanjisht)

 

Detyrat & Pergjegjesite

 • Monitoron dhe analizon saktësinë e informacionit që përcillet tek klienti
 • Sigurohet për cilësinë e shërbimit që ofrohet ndaj klientit
 • Regjistron në sistem pasaktësitë e operatorëve gjatë përcjelljes së informacionit
 • Monitoron kohën e punës dhe performancën e operatorëve

Kualifikimet & Aftesite

 • Edukimi: Diplomë Bachelor
 • Eksperienca: Preferohet eksperiencë në shërbim klienti.
 • Aftësi:Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze (e detyrueshme).
  Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës Spanjolle.
  Të ketë aftësi të mira komunikuese.


 

Ofrohet:

 • Page baze e kenaqshme
 • Kushte shume te mira pune.
 • Ambient komod dhe miqesor.

Mënyra e Aplikimit:

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni

Ju Mirepresim

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

Apliko

Financiere

Grafik Designer

Hr-Manager

Arkitekt/e

Java Back End Developer

Agjent Forex

Agjent Shitje

Marketing

CALL MONITORING SPECIALIST ITALISHT

CALL MONITORING SPECIALIST ITALISHT

CALL MONITORING SPECIALIST (Italisht)

APLIKO taNI

CALL MONITORING SPECIALIST (Italisht)

APLIKO TANI
DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë disa vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

Për një kompani ndërtimi të suksesshme në tregun vendas, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:: CALL MONITORING SPECIALIST
(Italisht)

 

Detyrat & Pergjegjesite

 • Monitoron dhe analizon saktësinë e informacionit që përcillet tek klienti
 • Sigurohet për cilësinë e shërbimit që ofrohet ndaj klientit
 • Regjistron në sistem pasaktësitë e operatorëve gjatë përcjelljes së informacionit
 • Monitoron kohën e punës dhe performancën e operatorëve

Kualifikimet & Aftesite

 • Edukimi: Diplomë Bachelor
 • Eksperienca: Preferohet eksperiencë në shërbim klienti.
 • Aftësi:Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës angleze (e detyrueshme).
  Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës Italiane.
  Të ketë aftësi të mira komunikuese.


 

Ofrohet:

 • Page baze e kenaqshme
 • Kushte shume te mira pune.
 • Ambient komod dhe miqesor.

Mënyra e Aplikimit:

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni

Ju Mirepresim

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

Apliko

Financiere

Grafik Designer

Hr-Manager

Arkitekt/e

Java Back End Developer

Agjent Forex

Agjent Shitje

Marketing

CALL MONITORING SPECIALIST ITALISHT

CALL MONITORING SPECIALIST

CALL MONITORING SPECIALIST

APLIKO taNI

CALL MONITORING SPECIALIST

APLIKO taNI
DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë disa vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

Për një kompani ndërtimi të suksesshme në tregun vendas, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:: CALL MONITORING SPECIALIST
(per gjuhet spanjisht dhe gjermanisht)

Detyrat & Pergjegjesite

 • Edukimi: Diplomë Bachelor.
 • Eksperienca: 2 vite eksperiencë në shërbim klienti.
 • Aftësi:Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës angleze (e detyrueshme).Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës spanjolle.Të ketë aftësi të mira komunikuese.

Kualifikimet & Aftesite

 • Edukimi: Të ketë përfunduar Arsimin e Lartë. Diplomë në Biznes ose Financë
 • Eksperienca: Jo me pak se 3 vjet. Te avantazhuar kandidatet qe kane eksperience pune ne shoqeri me aktivitet ndertimi.
 • Aftësi:Te jete perdoruese e mire e PC, paketes Office, si dhe programin financiar (Financa 5 )Te jete njohese e mire e gjuhen angleze.Te jete e  afte te punoje ne ekip.


 

Ofrohet:

 • Page baze e kenaqshme
 • Kushte shume te mira pune.
 • Ambient komod dhe miqesor.

Mënyra e Aplikimit:

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni

Ju Mirepresim

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

KAtegori

Financiere

Grafik Designer

Hr-Manager

Arkitekt/e

Java Back End Developer

Agjent Forex

Agjent Shitje

Marketing

AGJENT FOREX (spanjisht)

AGJENT FOREX - spanjisht

Tirane, January 26, 2021
APLIKO taNI

DIMENSION me një eksperience disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara përcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale..

Për një kompani që vepron në fushën e shitjeve online, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: AGJENT FOREX (spanisht)

Detyrat & Pergjegjesite

 • I prezanton klientëve shërbimet që kompania ofron;

 •  Ofron shërbim cilësor ndaj klientit;

 • Ndërton marrëdhënie bashkëpunimi me klientët e rinj dhe ata ekzistues.

Kualifikimet & Aftesite

  • Edukimi: Diplomë Bachelor
  • Eksperienca: Minimumi 6 muaj eksperiencë pune në të njëjtin profil..
  • Aftesi:Të ketë aftësi shumë të mira në shitje.Aftësi shumë të mira komunikuese; Njohuri shumë të mira të gjuhës franceze
Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al

* Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni

Ju Mirepresim

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

Pozicione Vakante

Agjent – Shitje

Tirane, Albania

Agronom

Tirane, Albania

Specialits IT

Tirane, Albania

Call Center

Tirane, Albania

AGJENT FOREX (frengjisht)

AGJENT FOREX (frengjisht)

AGJENT FOREX - frengjisht

Tirane, January 26, 2021
APLIKO taNI
DIMENSION me një eksperience disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara përcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale..
Për një kompani që vepron në fushën e shitjeve online, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: AGJENT FOREX (frengjisht)

Detyrat & Pergjegjesite

 • I prezanton klientëve shërbimet që kompania ofron;
 •  Ofron shërbim cilësor ndaj klientit;
 • Ndërton marrëdhënie bashkëpunimi me klientët e rinj dhe ata ekzistues.

Kualifikimet & Aftesite

  • Edukimi: Diplomë Bachelor
  • Eksperienca: Minimumi 6 muaj eksperiencë pune në të njëjtin profil..
  • Aftesi:Të ketë aftësi shumë të mira në shitje.Aftësi shumë të mira komunikuese; Njohuri shumë të mira të gjuhës franceze

Mënyra e Aplikimit:

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni

Ju Mirepresim

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

Pozicione Vakante

Agjent – Shitje

Tirane, Albania

Agronom

Tirane, Albania

Specialits IT

Tirane, Albania

Call Center

Tirane, Albania

Rreth Nesh
Blog
Kontakt

Sherbimet

Konsulence per Manaxhim
Gjetje ekzekutivesh
Rekrutime Personeli
Staff Leasing
Programe trajnimi
Menaxhimi i Burimeve Njerëzore
Menaxhimi Financiar
Software per HR

Pozicione Vakante

Ekonomist
Agronom
Agjent-Shitje

Follow Us