CALL MONITORING SPECIALIST

APLIKO taNI

CALL MONITORING SPECIALIST

APLIKO taNI
DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë disa vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

Për një kompani ndërtimi të suksesshme në tregun vendas, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:: CALL MONITORING SPECIALIST
(per gjuhet spanjisht dhe gjermanisht)

Detyrat & Pergjegjesite

  • Edukimi: Diplomë Bachelor.
  • Eksperienca: 2 vite eksperiencë në shërbim klienti.
  • Aftësi:Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës angleze (e detyrueshme).Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës spanjolle.Të ketë aftësi të mira komunikuese.

Kualifikimet & Aftesite

  • Edukimi: Të ketë përfunduar Arsimin e Lartë. Diplomë në Biznes ose Financë
  • Eksperienca: Jo me pak se 3 vjet. Te avantazhuar kandidatet qe kane eksperience pune ne shoqeri me aktivitet ndertimi.
  • Aftësi:Te jete perdoruese e mire e PC, paketes Office, si dhe programin financiar (Financa 5 )Te jete njohese e mire e gjuhen angleze.Te jete e  afte te punoje ne ekip.


 

Ofrohet:

  • Page baze e kenaqshme
  • Kushte shume te mira pune.
  • Ambient komod dhe miqesor.

Mënyra e Aplikimit:

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni

Ju Mirepresim

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

KAtegori

Financiere

Grafik Designer

Hr-Manager

Arkitekt/e

Java Back End Developer

Agjent Forex

Agjent Shitje

Marketing