AGJENT FOREX - frengjisht

Tirane, January 26, 2021
APLIKO taNI
DIMENSION me një eksperience disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara përcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale..
Për një kompani që vepron në fushën e shitjeve online, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: AGJENT FOREX (frengjisht)

Detyrat & Pergjegjesite

  • I prezanton klientëve shërbimet që kompania ofron;
  •  Ofron shërbim cilësor ndaj klientit;
  • Ndërton marrëdhënie bashkëpunimi me klientët e rinj dhe ata ekzistues.

Kualifikimet & Aftesite

    • Edukimi: Diplomë Bachelor
    • Eksperienca: Minimumi 6 muaj eksperiencë pune në të njëjtin profil..
    • Aftesi:Të ketë aftësi shumë të mira në shitje.Aftësi shumë të mira komunikuese; Njohuri shumë të mira të gjuhës franceze

Mënyra e Aplikimit:

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni

Ju Mirepresim

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

Pozicione Vakante

Agjent – Shitje

Tirane, Albania

Agronom

Tirane, Albania

Specialits IT

Tirane, Albania

Call Center

Tirane, Albania

Rreth Nesh
Blog
Kontakt

Sherbimet

Konsulence per Manaxhim
Gjetje ekzekutivesh
Rekrutime Personeli
Staff Leasing
Programe trajnimi
Menaxhimi i Burimeve Njerëzore
Menaxhimi Financiar
Software per HR

Pozicione Vakante

Ekonomist
Agronom
Agjent-Shitje

Follow Us