AGJENT SHITJEJE

Tirane, January 26, 2021
APLIKO taNI

DIMENSIONme një eksperiencë disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara përcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale.

Për një kompani të madhe në fushën e prodhimit dhe tregtimit të produkteve industriale, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant: AGJENT SHITJEJE

Detyrat & Pergjegjesite

 • Njeh specifikimet e produkteve dhe karakteristikat e tyre;
 • Ndërton marrëdhënie me klientët që vizitojnë pikën e shitjes (dyqanin);
 • Mirëmban marrëdhënien dhe rrit bashkëpunimin me klientët ekzistues;
 • Realizon procesin e arkëtimeve nga shitjet e realizuara gjatë ditës.

Kualifikimet & Aftesite

   • Edukimi: Diplomë Bachelor.
   • Eksperienca: 1 vite eksperiencë në fushën e shitjeve.
   • Aftesi:Aftësi shumë të mira komunikimi dhe bindëse.Preferohen kandidatë të cilët përshtaten me punën në pikë shitje (dyqan).Preferohen kandidatë meshkuj dhe jo në proces arsimimi

Mënyra e Aplikimit:

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni

Ju Mirepresim

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

Pozicione Vakante

Agjent – Shitje

Tirane, Albania

Agronom

Tirane, Albania

Specialits IT

Tirane, Albania

Call Center

Tirane, Albania

Rreth Nesh
Blog
Kontakt

Sherbimet

Konsulence per Manaxhim

Gjetje ekzekutivesh

Rekrutime Personeli

Staff Leasing

Programe trajnimi
Menaxhimi i Burimeve Njerëzore
Menaxhimi Financiar
Software per HR

Pozicione Vakante

Ekonomist
Agronom
Agjent-Shitje

Follow Us