AGJENT SHITJE

APLIKO taNI

AGJENT SHITJE

APLIKO taNI
DIMENSIONështë një kompani këshilluese, trajnuese dhe implementuese në fushën e Menaxhimit strategjik të Burimeve Njerëzore me përvojë disa vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

DIMENSION kërkon të rekrutojë kandidatë për vendin e lirë: AGJENT SHITJE
*për kategorinë Food (fresh – produkte të freskta)
*për kategorinë Non Food

DETYRAT & PËRGJEGJËSITË

  • Negocion me klientet aktuale te kompanise;
  • Punon per gjetjen e klienteve te rinj;
  • Kryen njekohesisht procesin e shitjes dhe te transportit (exvan)

KËRKESAT

  • Diplomë të shkollës së larte.
  • Eksperienca: Preferohet minimalisht të paktën 1 vit eksperiencë pune ne te njejtin profil (agjent shitjesh)
  • Aftësi:
    – Të ketë aftësi shumë të mira organizuese dhe të jetë i aftë të punojë në afate të përcaktuara kohore.
    – Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi.

Si të aplikoni?

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të mirëpritur të dërgojnë aplikacionin e tyre (CV) në adresën e postës elektronike:rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi specifikoni në rreshtin e temës së postës elektronike vendin e lirë për të cilin po aplikoni

Ju Mirepresim

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

KAtegori

Financiere

Grafik Designer

Hr-Manager

Arkitekt/e

Java Back End Developer

Agjent Forex

Agjent Shitje

Marketing