AGJENT FOREX - spanjisht

Tirane, January 22, 2021
APLIKO taNI

DIMENSION me një eksperience disa vjecare të stafit të saj në Menaxhimin dhe Zhvillimin e Burimeve Njerezore, nëpërmjet shërbimeve të ofruara përcjell për tregun e punës vlerat më të mira profesionale..

Për një kompani që vepron në fushën e shitjeve online, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin: AGJENT FOREX (spanisht)

Detyrat & Pergjegjesite

  • I prezanton klientëve shërbimet që kompania ofron;

  •  Ofron shërbim cilësor ndaj klientit;

  • Ndërton marrëdhënie bashkëpunimi me klientët e rinj dhe ata ekzistues.

Kualifikimet & Aftesite

    • Edukimi: Diplomë Bachelor
    • Eksperienca: Minimumi 6 muaj eksperiencë pune në të njëjtin profil..
    • Aftesi:Të ketë aftësi shumë të mira në shitje.Aftësi shumë të mira komunikuese; Njohuri shumë të mira të gjuhës franceze
Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al

* Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni

Ju Mirepresim

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

Pozicione Vakante

Agjent – Shitje

Tirane, Albania

Agronom

Tirane, Albania

Specialits IT

Tirane, Albania

Call Center

Tirane, Albania