Sherbimet Tona

Konsulentece per Manaxhim Strategjik

Gjetje Ekzekutivesh

Rekrutim Personeli

Staff Leasing

Programe Trajnimi

Manaxhimi i Burimeve Njerezore

Manaxhim Financiar

Software i Burimeve Njerezore

Konsulentece per Manaxhim Strategjik

Gjetje Ekzekutivesh

Rekrutim Personeli

Staff Leasing

Programe Trajnimi

Manaxhimi i Burimeve Njerezore

Manaxhim Financiar

Software i Burimeve Njerezore

Pse duhet te zgjedhim Dimension?

h

Integriteti

Ne demonstrojmë integritet nëpërmjet të qenit të drejtë, të ndershëm dhe konfidencial.

Te orientuar nga klienti

Ne kuptojmë nevojat e klientëve tanë, duke realizuar pritshmëritë e tyre me cilesi dhe në kohë.

Partneritet

Ne mbështesim njëri – tjetrin duke ndërtuar marrëdhënie të besueshme dhe afat gjata partneriteti.
h

Integriteti

Ne demonstrojmë integritet nëpërmjet të qenit të drejtë, të ndershëm dhe konfidencial.

Te orientuar nga klienti

Ne kuptojmë nevojat e klientëve tanë, duke realizuar pritshmëritë e tyre me cilesi dhe në kohë.

Partneritet

Ne mbështesim njëri – tjetrin duke ndërtuar marrëdhënie të besueshme dhe afat gjata partneriteti.

Konkurencë

Ne punojmë dhe ruajmë parime të shëndosha në raport me konkurentët, kandidatët dhe kompanitë.
*

Inovacion

Ne jemi të hapur të perqafojmë ide të reja dhe të zhvillohemi duke ndjekur  risitë dhe praktikat më të mira të menaxhimit të bnj në bote .

Përgjegjësia Sociale

Ne angazhohemi për krijimin e një vlere të qëndrueshme ne tregun e punes, ne dobi te punonjesve dhe paleve te interesit.

Konkurencë

Ne punojmë dhe ruajmë parime të shëndosha në raport me konkurentët, kandidatët dhe kompanitë.
*

Inovacion

Ne jemi të hapur të perqafojmë ide të reja dhe të zhvillohemi duke ndjekur  risitë dhe praktikat më të mira të menaxhimit të bnj në bote .

Përgjegjësia Sociale

Ne angazhohemi për krijimin e një vlere të qëndrueshme ne tregun e punes, ne dobi te punonjesve dhe paleve te interesit.

“ Gjërat më të mëdha në biznes nuk janë bërë kurrë nga një person, ato janë realizuar nga një ekip ”

Steve Jobs

“ Suksesi arrihet më shpesh nga ata që e dijnë se dështimi është i pashmangshëm ”

Coco Channel

Pozicione Vakante

Drejtues Kantieri

Drejtues Kantieri

Për një grup investimesh të madh në Shqipëri, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:
DREJTOR I AUDITIT TË BRENDSHËM

MENAXHER SUPERMARKETI

MENAXHER SUPERMARKETI

Për një rrjet të madh supermarketesh ne Durres, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:
MENAXHER SUPERMARKETI

Drejtues Kantieri

BIM COORDINATOR MEP

Për një kompani që operon në fushën e shërbimeve të programimit, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:
BIM COORDINATOR MEP
 

Historia Jonë

Aplikime Punesime

Intervista Punesimi

Pozicione Vakante

Kliente,Biznese & Kompani

Individe te Trajnuar

Rreth Nesh
Blog
Kontakt

Sherbimet

Konsulence per Manaxhim
Gjetje ekzekutivesh
Rekrutime Personeli
Staff Leasing
Programe trajnimi
Menaxhimi i Burimeve Njerëzore
Menaxhimi Financiar
Software per HR

Pozicione Vakante

Financiere
Graphic Designer
Hr-Manager
Arkitekt/e
Java Back End Developer
Agjent Forex
Agjent Shitje
Marketing

Follow Us

Rreth Nesh
Blog
Kontakt

Sherbimet

Konsulence per Manaxhim
Gjetje ekzekutivesh
Rekrutime Personeli
Staff Leasing
Programe trajnimi
Menaxhimi i Burimeve Njerëzore
Menaxhimi Financiar
Software per HR

Pozicione Vakante

Financiere
Graphic Designer
Hr-Manager
Arkitekt/e
Java Back End Developer
Agjent Forex
Agjent Shitje
Marketing

Follow Us