Sherbimet Tona

Konsulentece per manaxhim Strategjik

Gjetje Ekzekutivesh

Rekrutim Personeli

Staff Leasing

Programe Trajnimi

Manaxhimi i Burimeve Njerezore

Manaxhim Financiar

Software i Burimeve Njerezore

Pse duhet te zgjedhim Dimension?

h

Etika Profesionale

Ne demonstrojmë integritet nëpërmjet të qenit të drejtë, të ndershëm dhe konfidencial.

 

Te orientuar nga klienti

Ne kuptojmë nevojat e klientëve tanë, të kandidatëve duke realizuar pritshmëritë e tyre me cilesi dhe në çdo kohë.

Përgjegjësia Sociale

Ne angazhohemi me këmbëngulje për krijimin e një vlere të qëndrueshme për klientët, punonjësit dhe  palët e tjera të interesit, duke dhënë kontribut në zhvillimin e kapitalit njerëzor.

Bashkëpunimi

Ne mbështesim njëri – tjetrin për të maksimizuar efektivitetin dhe për të ndërtuar partneritete afatgjata.

*

Fleksibiliteti

Jemi të hapur të përqafojmë ide të reja dhe të gatshëm për të marrë pjesë në aktivitete zhvilluese duke pranuar individualitetin dhe preferencat unike.

Konkurencë e ndershme

Punojmë dhe ruajmë parime të shëndosha në raport me konkurentët, kandidatët dhe kompanitë.

“ Gjërat më të mëdha në biznes nuk janë bërë kurrë nga një person, ato janë realizuar nga një ekip ”

 

Steve Jobs

“ Suksesi arrihet më shpesh nga ata që e dijnë se dështimi është i pashmangshëm ”

 

Coco Channel

Pozicione Vakante

Menaxher Projekti

Dimesion con 15 anni di esperienza del suo personale in Gestione e Sviluppo delle Risorse Umane, trasmessa le migliori valori professionali attraverso i servizi offerti sul mercato del lavoro

Menaxher Shitje

Dimesion con 15 anni di esperienza del suo personale in Gestione e Sviluppo delle Risorse Umane, trasmessa le migliori valori professionali attraverso i servizi offerti sul mercato del lavoro

Agjent Forex

Dimesion con 15 anni di esperienza del suo personale in Gestione e Sviluppo delle Risorse Umane, trasmessa le migliori valori professionali attraverso i servizi offerti sul mercato del lavoro

Historia Jonë

aplikime punesime

intervista punesimi

pozicione vakante

kliente,biznese & kompani

individe te trajnuar

Rreth Nesh
Blog
Kontakt

Sherbimet

Konsulence per Manaxhim

Gjetje ekzekutivesh

Rekrutime Personeli

Staff Leasing

Programe trajnimi
Menaxhimi i Burimeve Njerëzore
Menaxhimi Financiar
Software per HR

Pozicione Vakante

Burime Njerëzore/Administrative
Blerje/Prokurime
Financë/Kontabilitet
Forex/Call center
Inxhinieri/Arkitekturë
Programues/Web developer
Shitje/Shërbim klienti
Marketing

Follow Us